2018-05-16

Szolgáltatások

      

Autólámpa polírozás

Ha a fényszóró karcos, bemattult, elöregedett, a fényáteresztő képessége látványosan lecsökken balesetveszélyessé válik a közlekedés. Felújításra kerül fényszórója, amellyel nem csak esztétikailag javul, hanem hozzájárul a balesetmentes közlekedéshez. Műszaki vizsga előtt különösen ajánlott a fényszóró felújítása, mert a nem megfelelő világítás miatt a vizsgán nem fogják átengedni.

Autólámpa polírozás 2-4 óra alatt állapottól függően, abban az esetben ha kívülről karcos, szennyezett, mattult a fényszóró. Igényes előkészület előzi meg a folyamatot, mellyel a lámpa körüli elemek sérülésmentességét garantáljuk. A lámpa eltávolítása a folyamathoz nem szükséges, így elkerüljük a műanyag elemek törésének lehetőségét is!

– régi, bemattult vagy sérült lakk és a szennyeződések eltávolítása

– karcok és kőfelverődés eltávolítás

– garantált jó látási viszonyok és biztonság érzet

Első fényszórók polírozása. (*védőbevonat)

A polírozási folyamattal eltávolítjuk a hibás lakk réteget, ami miatt matt, karcos illetve besárgult a lámpabúra. 6 lépésben kézileg felcsiszolásra kerül a felület minden hibát eltüntetve, majd gépi polírozással teljesen új, karcmentes, átlátszó, tiszta és hibátlan lámpát kapunk. A lámpabúra belső hibáinak függvényében természetesen, mivel a belső hibákat nem áll módunkban javítani. Ez alatt a belső hibák alatt kell érteni: homály, izzó által beleégett nyomat, izzócsere alkalmával bevitt szennyeződés illetve repedés.

Hátsó lámpatestek lámpák polírozása. (*védőbevonat)

Fényét vesztett, fakult lámpáink újra visszanyerik eredeti élénk színeit, szép tiszta átlátszóságát.

Polírozási folyamataink végeztével minden lámpatest kap egy plusz védőbevonatot, hogy minél tovább ellenálló maradjon a környezeti hatásokkal szemben. A bevonat tartóssága körülbelül 10 mosás, kézi autómosóban értve.

(Megjegyzés: A polírozás utáni lámpatest az eltávolított lakkréteg hiánya miatt sérülékenyebb, ezért ajánlott minden autómosás vagy tisztítás során puha ruhával vagy finom szivaccsal végezni a műveletet, de a legjobb megoldás a kézi autómosókban csak a pisztollyal lemosni a szennyeződést így elkerülhetjük a karcolásokat és hosszabb élettartamot biztosíthatunk a lámpatestnek).

     

Fényezés, karosszéria polírozás

Műhelyünkben minden autó fényezéséből igyekszünk a legtöbbet kihozni. Nagyon karcos, rossz állapotban lévő elemeknél sem adjuk fel, ha a polírozó anyaggal nem polírozható ki, megfelelő géppel, kézzel és csiszolóval, a sérült lakkréteget lecsiszoljuk amíg a karcok el nem tűnnek, majd ezt követően a felületet tükörfényessé polírozzuk. Azokat a karcokat is igyekszünk eltávolítani, amelyek már az ügyfélnek fel sem tűnnek . Centiméterről centiméterre haladunk, ezért az alapos munkafolyamat akár 24 órát is igénybe vehet, a felület minőségétől függően. A folyamat a következő lépésekből épül fel.

– Autómosás, minőségi anyagokkal az összes szennyeződés eltávolítása

– A fényezés szemrevételezése, elemenkénti sérülések felmérése

– A karcolások, sérülések eltávolításához szükséges folyamat végrehajtása

– Az eltávolítást követően a polírozási folyamat megkezdése szükségesen durva (vágó)     anyaggal

– A durva (vágó) polírozási eljárást követően finomabb anyagokkal fényesítő polírozási folyamat

– Végül az utolsó lépésben a tükörfény polírozási folyamat, mellyel meseszéppé és hologram mentessé varázsoljuk a felületet.

– Utolsó lépésként autómosás, mellyel a polírozáskor keletkezett hordalékoktól megtisztítjuk a felületet, és cseppmentes, hibátlan és ragyogó felületet kapunk.

Parkoláskor keletkezett fényezési hibák javítása is lehetséges!

Fényesítő polírozás

Autó méretétől és állapotától függően, egyeztetés szükséges!

A folyamat során, a mattult, fényét vesztett autónk visszanyeri eredeti tiszta mély fényét, ha a lakkréteg még ép és nem kezdett el leválni. Ha a lakkréteg minden elemen rendben van, az autó szinte újszerűvé válik. Ezzel a polírozási folyamattal a karcolások nem tűnnek el.

+Wax réteg, mely megvédi a polírozott fényezést az időjárás kedvezőtlen hatásaitól felárért kérhető. (Ajánlott!)

     

Mély, karceltávolító polírozás

Autó méretétől és állapotától függően, egyeztetés szükséges!

Ezzel a folyamattal eltávolítjuk autónk fényezéséből a mosókarcokat, vagy akár a mélyebben található komolyabb sérüléseket is, például csikarások, amik még nem vágták át a lakkréteget teljes egészében. Az autó a folyamat végeztével tiszta megújult felületet kap mely mentes a karcolásoktól, szalon állapotú mély színét visszanyeri.

+Wax réteg, mely megvédi a polírozott fényezést az időjárás kedvezőtlen hatásaitól felárért kérhető. (Ajánlott!)

Külön kérhető szolgáltatások:

Gumiápolás

Külső műanyag elemek ápolása

Felnitisztítás

Minden esetben telefonos egyeztetés szükséges a bejelentkezéshez!

Autómentés

Balesetezett, összetörte autóját?

Hívja az autómentő szolgáltatást a nap bármely szakában, az év minden napján!

Tel.: +36 20 928 4875